KULTURBYEN VADSØ

Vadsø Info

Velkommen til kulturkommunen Vadsø, der nord og øst møtes i et mangfold av historier og opplevelser. Der idrettslag og et mangfold av lag og foreninger har aktiviteter for store og små gjennom hele året. Mens vi venter på våren strømmer lyden av korstemmer og kjellerband ut i gatene, og små kulturscener rigges for rampelyset.  På sensommeren eksploderer byen i en sjelden kulturopplevelse gjennom Varangerfestivalen.

I ly av vintervinden inviteres du inn i varmen hos Norges eneste kvenmuseum, blir med på en tidreise i Tuomainengården eller søker ly i fylkesbiblioteket; byens moderne møteplass. Kulturbyen Vadsø er en smeltedigel av folk fra hele verden som sammen skaper nye kulturuttrykk og nye fortellinger.

 

Varangerfestivalen

Hver sommer braker det løs med en av Nord-Norges aller viktigste festivaler. Varangerfestivalen er det største og mest kjente arrangementet i Vadsø.  Festivalen samler både lokalbefolkning og tilreisende.

Det kommer alltid en rekke gode artister på scenen, så ta på deg festivalsmilet og bli med på morroa!  Oppdatert info om Varangerfestivalen finner du på facebook.

Kvænfestivalen

Tekst kommer

Oktoberfestivalen

tekst kommer

VADSØ @ YOUTUBE

About us

Brand: Visit Varanger
Company: Greater Arctic Moment AS
Address: The Icehouse
Ørtangen 10A, NO-9800 Vadsø
Our team
Contact us

Share This