JOBBE OG BO I VADSØ

Vadsø Info

I Vadsø finner du gode og nære lokalmiljø som gir trygghet når man oppdrar barn. I Vadsø er det gode forhold for barnefamilier, både med tanke på barnehage og ettermiddagsaktiviteter.

Der er ingen som mangler noe å gjøre, med mindre man vil. Å vokse opp i Vadsø er sikkert ikke så ulikt andre steder. Her er det barne- og ungdomsmiljøer med akkurat de samme tilbudene, som for eksempel fotball, ski, håndball, hest og kulturskoletilbud.

I Vadsø er det meste oversiktlig og tilbudene er lett tilgjengelig. Vdsøværingene er et gjestfrie og som har døra åpen, og at du kan komme innom på besøk uten å måtte avtale tre dager på forhånd. Det er kort avstand til natur og til byliv og kultur.

 

Jobbe i Vadsø

Marte Stokset Leikvoll var ute etter jobb og en mulighet til å komme seg inn i boligmarkedet. Svaret ble å flytte hjem. Nå er hun norsklærer på Vadsø videregående skole og småbarnsmor — i egen bolig.

Bo i Vadsø

De aller fleste innbyggerne i kommunen bor i eneboliger, men etterhvert bygges det flere leiligheter. Mange av dem organisert gjennom borettslag. Akkurat nå er disse boligene til salgs.

Vadsø kommune har nylig utviklet det nye sentrumsnære boligfeltet Fossen Øst med plass til ca 60 eneboliger og arealer for rekkehus (Se video).
Det planlegges også et nytt boligfelt i Vestre Jakobselv.

VADSØ @ YOUTUBE

About us

Brand: Visit Varanger
Company: Greater Arctic Moment AS
Address: The Icehouse
Ørtangen 10A, NO-9800 Vadsø
Our team
Contact us

Share This