FISKELYKKE I VADSØ

Greater Arctic Moment

Vadsø kommune ligger langs fiskerike Varangerfjorden. Med kort avstand til populære fiskefelt vil du oppleve fiskelykke og opplevelser for livet.  Sommeren er høysesong for havfiske. Kombinasjonen av høy temperatur og lyse kvelder lokker både unge og mer erfarne entusiaster ut på sjøen eller i en av Vadsø og Varangers flotte lakseelver.  

En av landets beste lakse elver, Jakobselva, har sitt utløp i Vestre Jakobselv her. Elva er verdt et besøk ikke bare for å fiske, men også som et spennende turområde.


 

GOD TUR OG SKITT FISKE! 

Kongekrabbesafari

Tekst kommer

 

Fjordfiske

Vadsø kommune ligger langs fiskerike Varangerfjorden. Med kort avstand til populære fiskefelt vil du oppleve fiskelykke og opplevelser for livet.  Sommeren er høysesong for havfiske. Kombinasjonen av høy temperatur og lyse kvelder lokker både unge og mer erfarne entusiaster ut på sjøen. Hva med å kaste ut snøret i midnattsola? I de lange sommernettene her i Varanger  kan du fiske i dagslys hele natten. 

 

Innlandsfiske 

På Finnmarkseiendommen kan du fiske etter innlandsfisk* i over 60 000 fiskevann. Ørret og røye dominerer, men på indre strøk og østover i fylket er også fiskeartene harr, sik, gjedde, abbor og lake vanlige. FeFo er grunneier, og forvalter cirka 95 prosent av arealet i Finnmark, inkludert det meste av innlandsfisket. Les mer om regelverket og innlandsfiske på FEFOs nettsider her eller på natureit her. 

 

Laksefiske

Finnmark er laksefiskerens mekka! Det er i Finnmark du finner de største laksene, og det er i Finnmark du finner de bortgjemte smålakseperlene. Det er i Finnmark du finner lakseopplevelser milevis fra folk, eller sentrumsnært – på vidda eller i frodige elvedaler.

Det er utvilsomt en opplevelse å fiske laks, og som bosatt i Finnmark har du en unik mulighet til å benytte deg av de fantastiske tilbudene vi har i vår egen bakgård. Les mer om laksefiske, priser og fiskereglement på FEFOs sine nettsider her.

FISKELYKKE @ YOUTUBE

Enquiry for adventures

15 + 11 =

About us

Brand: Visit Varanger
Company: Greater Arctic Moment AS
Address: The Icehouse
Ørtangen 10A, NO-9800 Vadsø
Our team
Contact us

Share This